1/5
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 0
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 1
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 2
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 3
Haber Oku, Son Dakika Haberler screenshot 4
Haber Oku, Son Dakika Haberler Icon

Haber Oku, Son Dakika Haberler

ixorapps
Trustable Ranking Iconเชื่อมั่น
1K+ดาวน์โหลด
4MBขนาด
Android Version Icon5.1+
เวอร์ชั่นแอนดรอยด์
2.0.0(23-02-2020)เวอร์ชั่นล่าสุด
-
(0 รีวิว)
Age ratingPEGI-3
ดาวน์โหลด
รายละเอียดรีวิวเวอร์ชั่นข้อมูล
1/5

คำอธิบายของHaber Oku, Son Dakika Haberler

Haber Tarayıcısı, gündeme ve tüm haberlere tek bir ekran üzerinden ulaşmanızı sağlayan pratik ve kullanışlı bir haber uygulamasıdır.


Haber sitelerinde gezmenizi sağlayan, sizi gereksiz karışıklıktan ve görmek istemediğiniz sayfalardan kurtaran Haber Tarayıcısı, seçtiğiniz gazetelerin ve haber sitelerinin sayfalarına tek seferde ulaşmanıza imkan sunuyor. Mobil tarayıcınıza girip tek tek haber sitelerinin isimlerini yazmak ve yüklenmesini beklemek yerine tek seferde indireceğiniz Haber Oku ile tercih ettiğiniz gazetelerin websiteleri ve haber sayfaları ekranınızda belirecek. Böylece vakit kaybetmeden dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde en güncel haberlere ulaşmış ve gündemi takip etmiş olacaksınız.


Sade ve karmaşadan uzak tasarımı ile gözünüzü yoran unsurları içermeden size maksimum haber deneyimi sunan Haber Oku ile aradığınız tüm haber sitelerini ve gazeteleri bulmanız mümkün. Haber Oku uygulaması, sizi aynı zamanda gazete satın alma derdinden de kurtarmış oluyor. Toplu taşımada, aracınızda veya ofisinizde gazetelerin oluşturduğu gürültü ve kapladığı yerden sizi kurtaran Haber Tarayıcısı ile tek parmakla istediğiniz gazeteye ulaşabilir, bu pratik ve hızlı uygulama sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Mobilitenin sunduğu zaman ve mekan bağımsızlığını bu uygulama ile rahatlıkla hissedebilir, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde haber okumanın ve güncel kalmanın keyfini bu uygulama ile yaşayabilirsiniz. Ofiste, evde, misafirlikte, havaalanında veya sokakta; kısaca WiFi veya kişisel mobil internetinizin olduğu her yerde gündemi takip ederek güncel olaylardan haberdar olabilirsiniz.


Haber Oku uygulamız ile; Aksam.com.tr, Cnnturk.com, Ensonhaber.com, Gazetevatan, Haber7, Haberler.com, Haberturk, Hürriyet, İnternethaber, Milliyet, Mynet, Radikal, Sabah.com.tr, Sondakika.com, Sözcü, Yenişafak gibi Türkiye’nin önce gelen haber kaynaklarındaki haberlerini bu uygulama ile takip edebilirsiniz.


Uyarı: Uygulamamız sadece haber ve gazete sitelerine hızlı erişim imkanı sunmakta olup tüm haber siteleri alfabetik olarak sıralanmıştır. Hiç bir siyasi görüşe yakınlığımız bulunmamakla birlikte, haber sitelerinde yazılanlar ile bir ilişkimiz yoktur.


Uygulamayı sizden gelen istekler doğrultusunda geliştirmeye devam etmekteyiz. Her türlü görüş ve önerileriniz için lütfen bize yazmaktan çekinmeyin.


Sevgilerimizle

เบราว์เซอร์ข่าวเป็นแอปพลิเคชั่นข่าวที่สะดวกและเป็นประโยชน์ที่ให้คุณเข้าถึงวาระการประชุมและข่าวทั้งหมดผ่านหน้าจอเดียว


เบราว์เซอร์ข่าวซึ่งช่วยให้คุณนำทางความสับสนที่ไม่จำเป็นและหน้าเว็บที่คุณไม่ต้องการดูเบราว์เซอร์ข่าวหนังสือพิมพ์และเว็บไซต์ข่าวที่คุณเลือกช่วยให้คุณเข้าถึงหน้าเว็บได้ในครั้งเดียว แทนที่จะไปที่เบราว์เซอร์มือถือของคุณและเขียนชื่อของเว็บไซต์ข่าวแต่ละแห่งและรอการติดตั้งคุณจะดาวน์โหลดหน้าข่าวและหน้าข่าวของหนังสือพิมพ์ที่คุณต้องการบนหน้าจอ ดังนั้นคุณจะมีข่าวล่าสุดและติดตามวาระการประชุมเมื่อใดก็ตามที่คุณต้องการ


คุณสามารถค้นหาเว็บไซต์ข่าวและหนังสือพิมพ์ทั้งหมดที่คุณกำลังมองหาด้วย Haber Ok ซึ่งให้ประสบการณ์ข่าวสูงสุดแก่คุณโดยไม่ต้องมีองค์ประกอบที่สะดุดตาด้วยการออกแบบที่เรียบง่ายและไม่ซับซ้อน แอปอ่านข่าวช่วยให้คุณประหยัดปัญหาในการซื้อหนังสือพิมพ์ คุณสามารถเข้าถึงหนังสือพิมพ์ที่คุณต้องการด้วยนิ้วเดียวด้วยระบบขนส่งสาธารณะเบราว์เซอร์ข่าวที่ช่วยให้คุณประหยัดจากเสียงรบกวนที่เกิดจากหนังสือพิมพ์ในรถยนต์หรือสำนักงานของคุณและคุณสามารถประหยัดเวลาด้วยแอปพลิเคชั่นที่รวดเร็วและใช้งานจริง คุณสามารถรู้สึกถึงความเป็นอิสระของเวลาและสถานที่ที่นำเสนอด้วยความคล่องตัวด้วยแอพพลิเคชั่นนี้คุณสามารถเพลิดเพลินกับการอ่านข่าวและติดตามข่าวสารล่าสุดได้ทุกเมื่อที่คุณต้องการ ในสำนักงานที่บ้านในเกสต์เฮาส์ในสนามบินหรือบนถนน ในระยะสั้นคุณสามารถทราบเกี่ยวกับเหตุการณ์ปัจจุบันโดยทำตามวาระทุกที่ที่คุณมี WiFi หรืออินเทอร์เน็ตบนมือถือส่วนบุคคล


ข่าวอ่านด้วยแอปพลิเคชันของเรา Aksam.com.t คือผม Cnnturk.co ผม Ensonhaber.co, Gazetevat ว่า Haber7 ผม Haberler.co, Haberturk, Hurriyet, İnternethaberสัญชาติ AOL, หัวรุนแรง Sabah.com.t คือผม Sondakika.co โฆษก Yenisafak เช่นตุรกี ' ด้วยแอปพลิเคชั่นนี้คุณสามารถติดตามข่าวสารในแหล่งข่าวก่อนหน้านี้


คำเตือน: แอปพลิเคชันของเราให้การเข้าถึงที่รวดเร็วไปยังเว็บไซต์ข่าวและหนังสือพิมพ์และเว็บไซต์ข่าวทั้งหมดอยู่ในลำดับตัวอักษร แม้ว่าเราจะไม่มีมุมมองทางการเมือง แต่เราก็ไม่มีความสัมพันธ์กับเว็บไซต์ข่าว


เรายังคงพัฒนาแอปพลิเคชันตามคำขอที่มาจากคุณ โปรดเขียนถึงเราสำหรับความคิดเห็นและข้อเสนอแนะ


ความนับถือ


Haber Oku, Son Dakika Haberler--เวอร์ชั่น2.0.0

(23-02-2020)
เวอร์ชั่นอื่น

ไม่มีการรีวิวหรือให้คะแนน! ก่อนออกโปรด

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
รับประกันแอปดี!แอปนี้ผ่านการทดสอบความปลอดภัยด้านไวรัส มัลแวร์ และสิ่งโจมตีอื่นๆ และไม่มีสิ่งคุกคามใดๆ

Haber Oku, Son Dakika Haberler - ข้อมูล APK

เวอร์ชั่น APK: 2.0.0แพ็คเกจ: com.ixorapps.newsbrowser
แอนดรอยด์ที่เข้ากันได้: 5.1+ (Lollipop)
นักพัฒนา:ixorappsนโยบายความเป็นส่วนตัว:https://ams3.digitaloceanspaces.com/phitime/apps/news/newbrowser_privacy.htmlอนุญาต:6
ชื่อ: Haber Oku, Son Dakika Haberlerขนาด: 4 MBดาวน์โหลด: 1เวอร์ชั่น : 2.0.0วันที่ปล่อย: 2022-12-16 22:34:35หน้าจอขั้นต่ำ: SMALLCPU ที่รองรับ:
ID ของแพคเกจ: com.ixorapps.newsbrowserลายเซ็น SHA1: A0:75:0A:85:51:ED:7A:D9:46:7A:0D:3B:F4:3B:52:61:91:78:57:A3นักพัฒนา (CN): rekmobองค์กร (O): ท้องถิ่น (L): ประเทศ (C): รัฐ/เมือง (ST):

เวอร์ชั่นล่าสุดของHaber Oku, Son Dakika Haberler

2.0.0Trust Icon Versions
23/2/2020
1 ดาวน์โหลด4 MB ขนาด
ดาวน์โหลด
appcoins-gift
AppCoins GamesWin even more rewards!
เพิ่มเติม
Gods and Glory
Gods and Glory icon
ดาวน์โหลด
Star Trek™ Fleet Command
Star Trek™ Fleet Command icon
ดาวน์โหลด
Eternal Evolution
Eternal Evolution icon
ดาวน์โหลด
Romance Tycoon
Romance Tycoon icon
ดาวน์โหลด
Clash of Queens: Light or Dark
Clash of Queens: Light or Dark icon
ดาวน์โหลด
Clash of Kings
Clash of Kings icon
ดาวน์โหลด
Clash of Kings:The West
Clash of Kings:The West icon
ดาวน์โหลด
Age of Kings: Skyward Battle
Age of Kings: Skyward Battle icon
ดาวน์โหลด
Furies: Last Escape
Furies: Last Escape icon
ดาวน์โหลด
Klondike Adventures: Farm Game
Klondike Adventures: Farm Game icon
ดาวน์โหลด

แอปในประเภทเดียวกัน

คุณอาจจะชอบ...